Tilaa maksuton viemärin kuvaus

Onko kotisi viemäristö yli 40 vuotta vanha? Viemärin nykyinen kunto selviää helposti maksuttomalla viemärin kuvauksella. Tilaa heti!

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Mitä sukitus on?

Sukituksella tarkoitetaan viemärien saneeraamista. Sukituksessa vanha viemäriputki pudistetaan, jonka jälkeen putkeen asennetaan paineilman avulla sukka, joka on epoksoitu. Kovettuessaan sukka muodostaa uuden, tasalaatuisen ja itsekantavan putken vanhan viemäriputken sisään, jonka käyttöikä on 50 vuotta.

Epoksin kovettumista voidaan nopeuttaa höyryllä ja lämmityksellä. Sukituksessa on vähäinen tarve rakenteiden avaukselle. Yleisesti voidaan todeta, ettei talon rakenteita joudu purkamaan, mikä tekee sukittamalla tehdystä viemäriremontista asukasystävällisen.

Esimerkki sukituksen työvaiheista

 1. Aloituskatselmointi
 2. Viemäripisteiden ympäristön ja kulkureittien suojaus
 3. Vesikalusteiden purku
 4. Pystyviemärin ja asuntokohtaisten viemäreiden puhdistus
 5. Puhdistetun viemärin kuvaus
 6. Sukitustyö pystyviemärin osalta
 7. Asuntokohtaisten viemärien sukitus
 8. Vesikalusteiden takaisin asennus (mahdollinen uusi wc-istuin)
 9. Loppusiivous
 10. Käyttöönottokatselmus
 11. Takuu- ja järjestelmätodistuksen luonti ja luovutus (Viemärin kuvaus ennen ja jälkeen sukituksen)
 12. Lähetämme asiakkaalle kotitalousvähennys todistuksen

Sukituksen hinta

 Sukituksen hinta on aina kohdekohtainen ja koostuu usean osatekijän kokonaisuudesta. Ennen tarjouksen antamista on kohteesta saatava tarkat tiedot, jotta voimme laskea tarjouksen. Sukitustyön lisäksi lisäkustannuksia saattaa tulla alun perin väärin asennetuista viemäreistä, viemäri on painunut tai muut yllättävät asiat, mutta kustannukset ja hinta ovat aina tarjouskohtaisia. Mahdollisista lisätöistä annetaan aina erillinen tarjous ennen töihin ryhtymistä. Alla on listattu asioita, jotka vaikuttavat sukitustyön hintaan.

 1. Runkoviemärin pituus
 2. Viemäripisteiden määrä
 3. Lattiakaivojen saneeraus
 4. Uusien vesikalusteiden mahdollinen asennus

Omakotitalon viemäreiden sukitus maksaa keskimääräisestin 10 000 € – 20 000 € alv 24% riippuen kohteen viemäripisteiden määrästä ja runkoviemärin pituudesta.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa